Naar het menu

De unieke mobiele catering van Express Services

Wij komen met een uniek concept, namelijk de Express Services. Met een omgebouwde electrische golfcar kunnen wij verse fruitsappen en overheerlijke koffie aanbieden. Onze medewerkers zorgen voor een smaakvolle en gezonde verwennerij in de vorm van frisse, gezonde fruitsappen, vers fruit salade of het terplekke bereiden van smoothies, café crème, espresso of een heerlijke cappuccino. Het leggen van contacten op een beurs of evenement, onder het genot van een heerlijke vers geperste vers fruitsappen of smaakvolle overheerlijke koffie zorgt altijd voor een ongedwongen contactmoment bij iedere bezoeker.

Coffee Express

Coffee Express

Onder het genot van een heerlijk kop vers gezette coffee zorgt altijd voor ongedwongen contactmoment bij iedere bezoeker. De Coffee Express is uitgerusd met verschillende soorten koffie en trekt met z'n elegante uitstraling veel bezoek.

~ Bekijk de Coffee Express

Fresh Express

Fresh Express

Geheel in stijl is de Fresh Express golfcar uitgerust met verschillende verse fruitsappen en fruitsalade. De Fresh Express is catering inclusief alle benodigde ingrediënten.

~ Bekijk de Fresh Express