Naar het menu

Express Services

Express SerivcesHet streven naar perfectie is onze belangrijkste waarde die rust op twee hoekstenen. Enerzijds is er de passie voor uitmuntendheid, die tot uiting komt in onze liefde voor schoonheid en vakmanschap. En anderzijds is er het belang van ethische principes, dat tot uiting komt in de creatie van waarde op termijn, via duurzaamheid, openheid en de ontwikkeling van mensen.


Coffee express

Coffee ExpressHet leggen van contacten op een beurs of evenement, onder het genot van een heerlijke kop vers gezette coffee zorgt altijd voor een ongedwongen contactmoment bij iedere bezoeker. Coffee express is catering inclusief alle benodigde ingrediënten verzorgd door in stijl geklede medewerkers.

Bekijk onze Coffee express


Prosecco express

Prosecco ExpressWij merken dat onze klanten hun event willen aanvullen met een concept wat trendy, hip en smaakvol is. Daarom heeft Dikkers & vanregteren de Prosecco Express geïntroduceerd. De Prosecco Express kan worden ingezet bij vele gelegenheden.U kunt denken aan events, verjaardagen, borrels, personeelsfeesten, trouwerij of ieder andere gelegenheid.

Bekijk onze Prosecco express


Fresh express

Fresh ExpressFresh express is een verrijdbare vers fruit sappen bar gesitueerd op een elektrische golfcar. Fresh express is catering inclusief alle benodigde ingrediënten verzorgd door in stijl geklede medewerkers. De Fresh express is een echte eyecatcher en is zowel binnen als buiten inzetbaar.

Bekijk onze Fresh express